VORES TURE

OBS: Vi åbner op for ture igen fra og med 11. juni 2021! Vi tager naturligvis højde for de gældende COVID-restriktioner.

Vi tilbyder guidede ture, som forener lækre madoplevelser på lokale spisesteder med spændende fortællinger om Aarhus' udvikling. I løbet af 3,5 - 4 timer vil I blive ledt rundt til 6 forskellige spisesteder og på den planlagte rute komme forbi både nogle af Aarhus’ kendte og mindre kendte steder. Læs mere om de forskellige ture og priser i fanen til venstre.

Oplevelsen er et dynamisk alternativ til at spise ude, hvor man udover at gå mæt derfra, også er fuld af sanselige indtryk fra de mange fortællinger vi deler undervejs. Vi har udvalgt nogen af de spisesteder, som vi selv holder allermest af som stop på vores rute rundt i byen, og vi glæder os til at få jer med på en anderledes oplevelse i Aarhus.

De eneste forudsætninger for at deltage er, at man er i stand til at gå. I løbet af turens varighed går vi cirka 4 kilometer hvor det længste stræk er omkring 25 minutter. Ifør dig gerne praktiske sko og evt. en paraply hvis det regner.

Hvis I er interesserede i at skabe et privat arrangement, så skriv til for nærmere information.